Gaia 5

Naturfag

Fantastisk og forbløffende verden

“Oversiktlig struktur og elleville tankespinn. Sånn som barn bør ha det.”

VG

"Endelig en lettlest og lettforståelig naturfagbok som er rett på sak og som elevene lærer mye av!"

Ina Nestor, Aursmoen barneskole

I Gaia 5 naturfag starter hvert kapittel med en informativ tegning over to sider som fungerer godt som innledning til og avslutning av kapitlet (tegningene ligger som pdf-er i Lærerrommet). Videre behandles hvert enkelt tema på en egen dobbeltside, noe som er med på å gi elevene god oversikt over innholdet. Oversiktlig og lettfattelig struktur og spennende innfallsvinkler til stoffet er med på å gjøre Gaia 5 naturfag til en lærerik og samtidig morsom lærebok å lese. Det samme gjør de nøye utvalgte illustrasjonene. Boka har grunntekster og tilleggstekster på to forskjellige nivå, noe som gjør bruken av boka svært fleksibel.

Boka ble sendt som vurderingseksemplar til skolene i mai 2006.

Samfunnsfag

“Den er enkel å bruke, er godt tilrettelagt pedagogisk med tekster av ulik vanskelighetsgrad, har enkelt språk som forklarer godt. Også layouten er ryddig og tiltalende.”

Aftenposten

I Gaia 5 samfunnsfag starter hvert kapittel med en informativ tegning over to sider som fungerer godt som innledning til og avslutning av kapitlet (tegningene ligger som pdf-er i Lærerrommet). Videre behandles hvert enkelt tema på en egen dobbeltside, noe som er med på å gi elevene god oversikt over innholdet. Oversiktlig og lettfattelig struktur og spennende innfallsvinkler til stoffet er med på å gjøre Gaia 5 samfunnsfag til en lærerik og samtidig morsom lærebok å lese. Det samme gjør de nøye utvalgte illustrasjonene. Boka har grunntekster og tilleggstekster på to forskjellige nivå, noe som gjør bruken av boka svært fleksibel.

Boka ble sendt som vurderings til skolene i juni 2006.